Oy The Magical House of Love & Light
ylpeänä esittää:

DYYSG/Qigong – Vuodenaikaleiri (talvi) HELSINGISSÄ

Ajankohta: la 25.1.2020 klo 11-17 ja su 26.1.2020 klo 11-17
Paikka: The Magical House of Love & Lightin Helsingin toimipisteen yhteydessä oleva Bujinkan Shinden Dojo, Mäkelänkatu 62 (5krs)
Kurssin hinta: 100€ (sis. alv. 24%)
Sitova Ilmoittautuminen viimeistään: 12.1.2020 kia@magicalhouse.fi –  tai yv. / Kia Prana

Kurssin järjestää: Oy The Magical House of Love & Light Ab (y-tunnus 2957963-4)
ja Studio Yangsheng.

Opettajana toimii: Suomen Daoyin Yangsheng Gong- liiton puheenjohtaja Aki Korhonen.

Huom! Paikkoja on rajoitettu määrä.

Lisätietoa: 

Daoyin Yangsheng Gong -munuaiset-1. liikesarjan leiri (talvi)

Vuodenaikaleirit perustuvat vuodenaikojen vaihteluun ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen oppiin viidestä elementistä. Ihminen on osa luontoa ja sen kiertoa. Kevät on kasvun aikaa, kesällä luonto kukoistaa, loppukesästä on sadonkorjuun aika, syksyllä luonto alkaa lakastua ja talvella se nukkuu.

Luonnon ja ihmisen energia, qi, käyttäytyy samalla tavalla. Keväällä se alkaa kasvaa ja laajentua, kuten kasvit. Kevään elementti onkin puu. Kesällä energia on laajimmillaan ja sen elementti on tuli. Loppukesän elementti on puolestaan maa. Syksyllä energia alkaa supistua kohti sisäosia ilmojen viiletessä. Syksyn elementti on metalli. Talvella se on varastoituneena sisäosiin ja talven elementti on vesi. Perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaan kunkin vuodenajan elementin mukainen elin on alttiimpana sairauksille kyseisenä vuodenaikana ja sen vuoksi sitä tulisi vahvistaa.

Talven vesielementtiin liittyvä elin on munuaiset. Keltaisen keisarin lääketieteen klassikon, Huangdi Neijinjingin, mukaan talvella munuaiset ovat alttiimpina sairauksille ja niitä tulisi vahvistaa.

Daoyin Yangsheng Gong (DYYSG) on Pekingin urheiluyliopiston professorin Zhang Guangden luoma laaja järjestelmä, jossa on useita erilaisia itsehoitoon sopivia harjoitteita ja liikesarjoja. DYYSG:iä on 1970-luvulta lähiten harjoitettu eri puolilla maailmaa, yhteensä 86-eri maassa ja kaikissa maanosissa, nyt myös Suomessa.

Tämä kurssi sopii hyvin kaikille Qigong terveysliikunnasta kiinnostuneille, osallistujalla ei tarvitse olla aikaisempaa Qigong-osaamista. Liikkeet ovat hitaita ja pehmeitä ja ne vaikuttavat tehokkaasti kehoon. Munuaiset 1.-liikesarjan lisäksi kurssilla tutustutaan dyysgiin järjestelmänä 1-tason harjoitusten kautta. Kurssin jälkeen harjoittelua on helppo jatkaa kotona.

Opettajana toimii Suomen Daoyin Yangsheng Gong- liiton puheenjohtaja Aki Korhonen.
Hän on harjoittanut taijia ja qigongia noin 30 vuotta. Hän on Oulun taiji-seuran ja Suomen Dyysg-liiton perustajajäsen. Hänellä on Kansainvälisen terveys qigong -liiton 5. duan, sekä Daoyin Yangsheng Gong 5.duan. Viimeisimpinä vuosina hän on säännöllisesti kouluttautunut Pekingin urheiluyliopistossa 2-3 kertaa vuodessa tämän qigong-muodon harjoittajaksi.

katso lisää: www.dyysg.fi

Lisäkysymykset + ilmoittautuminen yv. Kia Pranalle viimeistään 12.1.2020
kia@magicalhouse.fi

Let the Magic in… 💜🧚‍♀️

Kia & Juha
The Magical House of Love & Light

Kurssien ja tapahtumien peruutusehdot:

https://magicalhouse.fi/peruutusehdot/